Uw webdesign in Tilburg overlaten aan een expert

Van harte welkom bij Passionals! U bent hier terecht gekomen omdat u wellicht uw webdesign in de regio Tilburg wilt uitbesteden. Of wellicht heeft u interesse in de mogelijkheden. Hoe dan ook, ZZP-er Hans Vermeulen gaat graag eens met u rond de tafel zitten om kennis te maken. Lees hieronder gerust eens verder, hier vindt u meer informatie over mijn bedrijf.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Vermeulen, ik ben sinds 2009 de trotse eigenaar van Passionals Vormgeving Creatie & Styling. Nadat ik mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum te Utrecht heb afgerond, heb ik nog diverse cursussen gevolg om mijn kennis te verbreden, waaronder social media workshops en een cursus Joomla en WordPress. Met deze kennis op zak ben ik het bedrijfsleven ingegaan. Zo heb ik onder andere als DTP’er en grafisch vormgever voor diverse reclamebureaus gewerkt. Wanneer u uw webdesign in de regio Tilburg wilt uitbesteden, sta ik ook voor u klaar. Wanneer u voor mijn diensten kiest, zult u optimaal profiteren van mijn ervaring als grafisch ontwerper. De uitstraling van uw website is immers minstens zo belangrijk als de content. U kunt hierbij denken aan een huisstijl die past bij uw bedrijf. Tevens kan ik u professioneel adviseren over kleuren, lettertypes en het gebruik van afbeeldingen. Indien gewenst kan ik natuurlijk ook een lay-out voor u ontwerpen.

Niet alleen voor Webdesign Tilburgwebdesign kunt u dus bij mij terecht, ook voor het ontwerpen van diverse reclame-uitingen kunt u mijn expertise inschakelen. Neem gerust eens contact met mij op, ik maak graag kennis en ben benieuwd naar uw wensen!

   Contact     Meer informatie