Graphic design regio Tilburg

Bent u op zoek naar een ervaren ZZP-er aan wie u uw graphic design in Tilburg kunt overlaten? Dan bent u bij Passionals Vormgeving Creatie & Styling zeker aan het juiste adres. Als eigenaar van dit creatieve vormgeving- en stylingsbureau gaat Hans Vermeulen graag met u in gesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.

Ervaren in diverse visuele oplossingen

Uw graphic design is bij deze ervaren ZZP-er uit Tilburg in goede handen. Voordat hij Passionals oprichtte, heeft Hans veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Zo is hij onder andere werkzaam geweest als grafisch vormgever en DTP’er bij diverse reclamebureaus. Wat betreft graphic design is deze duizendpoot dus van alle markten thuis. U kunt er op rekenen dat u voor diverse diensten bij hem terecht kunt. Zowel met het analyseren, bedenken en realiseren van diverse reclame-uitingen kan hij u helpen. Er wordt altijd met u meegedacht betreffende kleuren, lettertypes, fotografie en animaties. Wilt u de vormgeving van uw flyers of magazine uitbesteden? Of bent u op zoek naar een grafisch designer die uw compleet nieuwe huisstijl kan ontwikkelen? Neem dan eens contact op met Hans Vermeulen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contacGraphic design Tilburgt op

Om zijn kennis te verbreden en te verdiepen heeft Hans Vermeulen ook diverse cursussen gevolgd. U kunt hierbij denken aan social media workshops en Joomla en WordPress cursussen. Ook voor het uitbesteden van uw webdesign bent u bij Passionals dus aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie!

   Contact     Meer informatie