Grafisch ontwerp regio Breda

Welkom bij Passionals! U bent op zoek naar een grafisch ontwerper in Breda of omstreken en zodoende bent u hier terecht gekomen. Zoek niet verder, want deze ervaren ZZP-er helpt u graag om uw bedrijfsidentiteit te versterken middels online én offline uitingen. Van meedenken tot uiteindelijk realiseren: het is allemaal mogelijk! Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten?

Passionals is opgericht door Hans Vermeulen. Hij luistert graag naar uw wensen. Door voldoende vragen te stellen en zich te verdiepen in uw bedrijf, weet hij een passende oplossing te vinden voor uw reclamecampagnes. Hij bedenkt niet alleen concepten, hij voert ze ook uit. Dit resulteert in een ontwerp van bijvoorbeeld uw logo, huisstijl, folder, website of misschien zelfs een productverpakking. De mogelijkheden van grafisch ontwerp in Breda zijn eindeloos. Hans Vermeulen maakt zich graag sterk om het beste uit uw bedrijf te halen!

Grafisch ontwerp BredaNeem contact op

Voor ieder bedrijf is een effectieve campagne zeer belangrijk. U wilt immers de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken! Soms ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer, daarom kijkt deze specialist graag met u mee en kan hij u adviseren. Samen staan we sterk en kunnen we mooie ontwerpen realiseren! Wilt u meer weten? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier. Uw grafisch ontwerp in Breda is binnen handbereik!

   Contact     Meer informatie