Laat uw drukwerk in Tilburg aan deze DTP’er over

Van harte welkom bij Passionals Vormgeving, Creatie & Styling! Wilt u uw drukwerk in de regio Tilburg uitbesteden? Dan weet deze DTP’er als geen ander hoe uw uitingen bedrukt dienen te worden.

Uw opdracht in goede handen

Passionals is opgericht door Hans Vermeulen. Deze gepassioneerde grafisch designer is zeer ervaren in zijn vak. Niet alleen heeft hij ruime ervaring als DTP’er in het bedrijfsleven, ook webdesign behoort tot zijn specialisaties. Hierdoor weet hij als geen ander hoe uw drukwerk professioneel kan worden gerealiseerd. Hij kan niet alleen uw reclame-uitingen ontwerpen en realiseren, ook het bijbehorende drukwerk neemt hij dus graag voor zijn rekening. Of het nu gaat om kleine aantallen of een volledige campagne, zoals reclamefolders, iedere opdracht is in goede handen bij Passionals.

Schakel een expert inDrukwerk Tilburg

Dankzij de jarenlange ervaring van Hans Vermeulen kan hij met u meedenken over de meest passende oplossing, van concept tot uitvoering. Hij deelt zijn creativiteit graag en denkt met u mee over uw campagne. Hierbij wordt rekening gehouden met de doelgroep die u wil bereiken en de middelen die u hiervoor kunt inzetten. Wilt u uw drukwerk in Tilburg uitbesteden, dan doet u er dus goed aan om deze expert in te schakelen. Neem gerust contact op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ook kan ik u dan een indicatie geven van de kosten. Voordat we beginnen, bent u altijd op de hoogte van de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

   Contact     Meer informatie